There was an error in this gadget

Thursday, April 14, 2011

Kenape Malaysia Macam ni??? Tukar Topic Bleh?



assalamualaikum... dan salam sejahtera....

knape la macam ni Malaysia skang... bukak tv cite yang same, vid sex, sarawak, election, turun padang sane sini, anwar, dan semua pasal politik...
dulu tengok berita cite best la gak, skang ni asal berita atau surat khabar cite yang same.. muak la wei.. bukan tak sokong politik tapi klu dah 30 minit je cite pasal politik, 1/2 page surat khabar cite pasal politik.. naik pening doh...
ce cite bende lain plak... kan ok skit, ni turun p kedai pun nak masuk paper aduyai... better cite keadaan dunia skang, ok la sikit... tapi ni tak fintah sane sini, tayang la aurat anwar tu kat semua, geli dowh.. hahaha.. so buat mereka yang terlibat tuh sudah2 sudah la kutuk/fintah orang sane sini, yang kiri fitnah kanan, yang kanan fitnah kiri, better tengok masalah sosial yang kian menjadi nih, tak pun cite pasal masalah jenayah ke kasi aware kita yang public ni.. huhuhu..

Saya  bukan mane2 pihak cuma dah muak ngan isu politik bile tibe election walhal election tu lame lagi.. udoh-udoh la ye.... Majukanlah RAKYAT bukan MAjukan Parti.. aduyai
sekian

2 comments:

  1. huhuhuhu.. rasa sedih jugak dengan mlysia skrng.. walaupun baru hidup 22 tahun, tpi sya tahu keadaan ni jauh berbeza kalau nk dibandingkan dengan mlysia yg dulu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...