There was an error in this gadget

Saturday, March 12, 2011

Nak Tempah Tshirt Printing / Other Jom Terjah Deligent Resources

Assalamualaikum dan salam sejahtera hendaknye..

Disini PERT nak kenalkanlah sorang kawan pert ni namenye SHARIR, die kawan skoll yg dah habis blajo n skang dah bukak bisnes kat KL, so klu korang berminat nak tempah tshirt printing ke, cenderahati ke, or ape2 la yg nak printing p la tempah kat die, syarikat die bru je establish so maybe ada byk promotion yg die buat... klu berminat silalah lawati laman web beliau di SINI


To bro shahrir, sebagai sahabat aku doakan kau berjaya didalam dunia business anda.. andai dah maju jangan lupa member ye.. hahaha

(p/s: aku habis blajo nanti klu aku menganggur amik le aku keje hahaha)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...