There was an error in this gadget

Wednesday, March 30, 2011

Mengapa Jadi Begini... Jawab-JAWAB!



Mengapa jadi begini....

1. asal nak habis sem je keje menimbun, adakah sebab slalu tangguh keje??

2. bile nak dekat exam dunia (imaginasiku) jadi kelam kabut, makan tak kenyang mandi terlebih basah, pastu bil air melambung...

3. bile nak habis sem hati tak keruan, nak p sana ada yang halang, asal nak p class pagi mata tak mau bukak so oleh sebab terhalang maka disambungkan tidor yang indah....

4. bile nak habis sem, ada je class ganti, siang malam pagi petang disco-disco, kuci-kuci melati ali baba, merah-merah jelita miauw-miauw, sapa yang baik hati senderella.. mula merepek bila tak keruan...

5. bile nak habis sem, masalah kewangan melanda, PTPTN tak cukup, nak keje malas, blogwalking tenet takde, naik traffic jauh skali, maka catu makanan paling efisyen... dulu fast food skang junk food... thanks to meggi Giant!

6. bile nak habis sem, wajah menjadi kusam, bintik-bintik2, pakai SK II xjadi ape2, pakai Fair n Lovely still tak menjadi, pakai Garnier Men terjadi Fahrin Ahmad.. mengapa beliau? hakikatnye dahi berkerut dek kerana final around the selekoh.. aduyai.

7. bile nak habis sem, mata panda mula naik, dek tido terlebih, dan berjaga terover sampai pagi jadi siang, siang jadi malam, tengah malam jadi petang, putaran bima sakti berubah (imaginasi sendiri)...

Mengapa jadi begini... salah sendiri atau pihak yang berkenaan, atau salah dunia imaginasi, atau MEMANG SALAH SENDIRI... ADUYAI cepat la habis sem....


3 comments:

  1. tibe-tibe rindu zaman belaja...

    ReplyDelete
  2. SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com


    dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)


    oo...simple~
    sebab semua ni kan ujian dari-Nya ;)
    jadi, sentiasa beringat ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...