There was an error in this gadget

Thursday, March 24, 2011

Kes Anwar CLOSED????


aduyai aritu bising nak amik dna kat towel la, berus gigi la tetibe tutup kes plak.... ape cite nih?? aduyai makin menjadi-jadi drama politik nih... ape yang penting:
LETS SUPPORT EARTH HOUR 26 March ni.. sape Blogwalking antara 9-10 malam ari tu terbukti anda tidak cintakan alam semulajadi.. lol

bace cite kes anwar?

4 comments:

  1. lor..tutup plak ke....emmm ntah pape la...

    ReplyDelete
  2. HAHA~~ .
    macam2 .jenuh dengor .
    lam brite pom asyik kuar topik y same .
    cair taik telinge .
    hahahaa .

    ReplyDelete
  3. hmm...actually maksud 'kes pendakwaan tutup' is prosecution dah habis dengan examination of all their witnesses..lps ni, court akan tgk whether evidence given by prosecution witness tu mcukupi untuk establish a prima facie case against anwar..if ada prima facie case, turn anwar pulak utk panggil witness2 dia..klu x ada prima facie case, he will be acquitted..

    u'll learn this nanti..
    =)

    ReplyDelete
  4. wah suhana, mentang2 lu dah abis.. haha aku tahu2 jgn riso, aku dah muak blajo bende ni mase practical dulo, bila nak abes aku puntaktaw.. aduyai..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...