There was an error in this gadget

Monday, March 21, 2011

Kenape Aweks Suke Amik Gambo MUNCUNG Mulut!


Assalamualaikum... dan salam satu dua tiga!

haa ari ni aku nak cite la skit.. 

1st dah lame tak bukak FB and ape yang aku baru blajo kat FB ialah buat LOVE.. mcm ni rupanya (<3), punya lame aku mencari.. hahaha

2nd punya la aku godek2 tengok FB aweks2 KEBANYAKKANNYA amik gambo sendiri... kat TOILET umpama habitat mereka untuk bergambo. aku pun tak tau kenape? Pelik tapi Benor.. yang lagi herannye.. KEBANYAKKAN amik gambo sendiri or ngan kawan2 MESTI MUNCUNG MULUT! lagi Pelik tapi Benor? Knape ek? (jawab la klu alasan anda kukuh, hahaha)

Lespas aku fikir beberapa saat atau minit atau jam.. barulah aku buat andaian....
WAHAI WANITA2 MUNCUNG SEKALIAN ADAKAH ANDA MENGAMBIL GAMBO MUNCUNG MULUT sebab.......:
  1. I nak kasi muke I nampak tirus baru la macam model gitu....
  2. I nak nampak comey ala-ala macam Korean gitu...
  3. I RASE I MEMANG COMEY amik gambar macam tu..
  4. I suke sangat!
hahaha adakah ini jawapan anda... for me aku tak kesah la suke ati korang la na amik gambo mcm mane, tapi SENYUMAN LEBIH AYU bak kate aku lah.. hahaha so klu anda wanita dan terase yang andalah orang yang suke muncung2 amik gambo, ce crite nape kome berbuat demikian, terkesima aku nak melihat jawapan kome sekalian.. hahaha 

(PERHATIAN, DULU ADA MEMBER AKU AMIK GAMBO KAT TOILET AND GUESS WHAT, ADA ORANG EXTRA NAK JOIN AMIK GAMBO... HA TERKINCIT KO!)
p/s: requester please check your email... tq

9 comments:

  1. walaupon saya pempuan, tapi saya anti kalo ada pempuan posing camneh... bajet comel la kononnya

    ReplyDelete
  2. hihi... xpandei nk ambik pic muncung2 mlt nihhh... rase comel kotttt....

    ReplyDelete
  3. pelik tapi benar! haha..teringat member yang suka bwt muncung2 tu.

    ReplyDelete
  4. because they're soooooo sexyyyy~ aww~ haha haktuih.

    ReplyDelete
  5. hahahah lwak2...nk thu jwpan nye g tgk video terbaru matluthfi90...(dlm vdeo nie die siap tgkp pic guna kaki.. :)

    ReplyDelete
  6. tak nak ngaku la tuh... hahaha...

    ReplyDelete
  7. ahaks..ade ke aii buat mcm tu??tah la..tp xtau nape skrg semua suke amek ngmbr mcm tu..pastu ade lg 2 3 pose y dey all suke amek,xkire laki ke pompuan...
    1- tgn tunjuk langit..nk tyunjuk tgn tu strett ke nk tunjuk bulu kt tgn??haha
    2- letak jari kt tepi bibir..nk bg nmpk mcm ade lesung pipit ke??haha
    ce citer ce citer..y la....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...