There was an error in this gadget

Friday, March 25, 2011

Kasi Pekat Ini Kopi : Adjust Rupa Blog Aku!

Assalamualaikum, dan SALAM Jumaat..

so ari ni aku nak cite le skit ape yang aku buat tgh malam semalam... since online kat Cempaka so godek2 la Blogger design pastu aku adjust la my old banner:
So inilah hasil nye... amacam KAW tak KOPI ni?? hehehe:

 
header baru lagi
disamping tu aku juga tukar font bebagai dari link sampai label sampaila post... jika anda rase tidak ok sila kutuk puas2 di ruangan comment... 
Chalow Mere Beta!.. (p layan crita hidustan sat...)

2 comments:

  1. first, banner baru memang mantop. =)

    second, tulisan ok tapi tapi memerlukan fokus dan keazaman yang tinggi untuk membaca, memahami dan menghayati mesej yang ingin disampaikan. =p

    third, meh le reramai
    JOIN CONTEST
    kat blog kawan. meh pakat reramai join contest,
    CUMA KOMEN DAN MENANG!
    =)



    Sekian sahaja, geekz36 melaporkan dari angkasapuri. Selamat malam dan salam 1Malaysia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...