There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

Arrrgh Tidak... Betul Ke PM Fadzilah Kamsah NiH??? TIDAKKKKK!



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

PERHATIAN POST INI DIBUAT BUKAN ATAS SEBAB NAK PROMOTE TARIKH LAHIR AKU!

Pada jam 2340,
Aku terbuka facebook satu orang umat nih, iaitu kawan baru FB aku nih la, so aku godek2 la profile die, mcm bese la klu FB mesti korg tgk picturekan. So aku pun tgk la picture tersebut... 

Pada jam 2343,
Ha aku tertarik melihat satu gambo nih, aku rasa ni application dari FB tapi sgt menarik, pasal............................................................................ percintaan orang lahir bulan April, apa die tulis..
ha amik ko:
  1. individu yang sukar jatuh cinta dan memilih (tipu, tipu, tipu!)
  2. pemendam (betul betul betul kot)
  3. malu luah isi hati (benar benar belaka)
  4. kuat cemburu (ha? aku taktau sebab still single)
  5. setia pada yang satu (ha? no experience on that, hope so)
  6. emosi cepat terusik (betul kot sebab aku cepat touching tngok part sedih klu dlm film, haha)
  7. pandai pujuk dan jaga hati (maybe, setakat ni aku berjaya pujuk anak buah aku dengan candy, haha)
  8. so romantik (masih xpasti, no experience on that)
  9. sukar lupa awek tu n susah nak curang ( BETUL sekali, sebab aku sukar nak lupa awek yg aku minat even tak dpt, hahaha)
  10. orang lahir bulan ni hamba cinta (Ohh tidak itu mustahil... huhhuhu)
  11. yang best; banyak bangsa India lahir bulan nih (aduyai patotla den hitam, hahaha)
aku masih tak percaya statement ni so.........

Pada jam 0029
aku godek lagi FB die nih, and the next picture is............ Rahsia Tarikh Lahir 8 dan 23 by PM Fadzilah....
ini memang aku terkejut sebab banyak yang seakan-akan sama,, nak tau ape yang sama?.................................... nak amik ko:
  1. Peramah dan mudah touching, (ohh man!.. thats right!)
  2. to friends, lembut dan bijaksana, (yeke? aku tak wat survey pun ngan member2 aku)
  3. tersisih sebab rendah diri yang over, (la yeke, tak perasan pun aku, guys yg kenal aku.... betuk ke aku macam nih?????)
  4. suasana yang baik tok berfikir? (slalu la aku cari tempat yg sunyi yg best.... bilik rumah sewaku)
  5. kelemahan, gugup dan kuathir (betul dowh... tak sangka aku, PM ni ada psychic...)
  6. DIE SORANG PENJIMAT ( ha ini memang betul, hahaha even class tepi hostel pun still naik kete, gile penjimat.. LOL)
and the best about what he told was......
"Dalam urusan cinta, die seorang yang tabah dan rela berkorban".... see! i told you...

Pada jam 0020 sambil dengar lagu Angel by Aerosmith,

aku wat conclutsion mase part "I'm in tears and the cryins that I do is for you".. cewah!.. ada betul ka ini olang.. mau pecaya ka tak mau, and apa perlu aku lakukan... adoyai susah wooo... 

3 comments:

  1. pujuk anak buah dengan candy? cett!
    saya tertipu! >_<

    ReplyDelete
  2. haha.. ala budak kecik bukan amik kesah pun..hahha

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...