There was an error in this gadget

Friday, February 25, 2011

Berita Pasal Free For Bloggers ( Banner Ke Header?).. Part 4



Assalamualaikum...

So so sory.. mungkin anda konfius, ape la mamat ni merepek nak kasi free banner.. since aku nih baru lagi dlm blog n budak baru dlm dunia percomputeran (walaupun dah lame) aku still kate yg bahagian atas nih Banner... oh aku silap... slalu sgt wat banner (bunting org kawin) sampai lupa yg dlm blog org panggil Header...

So aku kasi service wat semua blogger yg berminat (klu bukan blogger kene la habuan nye..) tok wat HEADER BLOG just for free... butir2 yg aku nak ada kat post aku di SINI,

http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/02/berita-pasal-free-banner-to-blogger.html

so klu nak HEADER tu nampak cantik je ngan saiz blog korang so please la gitau saiz nye... ie 800 x 400 ke, 900x 150 ke, or ape2 la... klu xinform, aku just buat ikut standard iaitu 840 x 400 k...

SO CEPAT b4 aku mula malas nak berlatih adobe.... lol

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...