There was an error in this gadget

Wednesday, February 23, 2011

Bengang.. Di Cempaka (KAMIKAN BUDAK DEBATE! WTF!)

Assalamualaikum...

Aku tengah bengang SEKARANG! yg membuatkan kemarahan berlaku bila aku ngan pokcik dan jnol pi la cempaka lepas rembat makanan kat no wine and cheeses party....

sampai cempaka mcm bese r cari tempat tok online, yela tenet x mampu, so pi la cari tempat free... maka dengan itu kami pun masuk la satu bilik nih....

dok tengah sedap sedap wat research tetibe ad org bukak pintu, SALAM x BAGI, pastu ckp kami nak bilik nih sebab sebelah ada debate so nak belatih debate kat sini... aku ok lagi, pastu selambe mamat nih ckp kami budak debate... find korang ingat korang DEBATE, PANDAI BI, BUDAK LAW kire bleh r guna kehebatan korang tuh... lepas tu bile aku pindah tempat ke blakang, pandai2 lak berlakon... awak bukan kite dah tempah ke bilik nih??? stahu aku sepanjang 2 tahun blajo kat cempaka nih xtau lak waktu mlm kene tempah?? WTF

so skang aku ngah wat research sambil dengar bebelan BUDAK HEBAT YANG PANDAI.. find aku nih budak bese je....

(so Lepas nih klu nak bilik, cakap je aku budak DEBATE, sebab fac law nih, budak DEBATE tuh la apling hebat... hena sgt ke aku nih.. lol... for debaters yg terbaca, klu betul korang tempah, jaga bilik tu awal2 jgn la kantoi ngan aku pi cari bilik kat tempat lain, so last resort semak ngan kami... pastu klu debaters, pandai englis, KORANG DAH TAK ADA ADAP ke, masuk main terjah, SALAM tak BAGI, ce mintak elok2 ok la jugak, jgnla bajet ckp KAMI DEBATERS!)

3 comments:

  1. parah oh gaduh ngan budak debate. tau nak menang je.

    ReplyDelete
  2. tak la, aku pun blaja law gak just bukan dak debate and dak xpandai bi.. klu challenge adap dan sopan santun konferm menang.. lol

    ReplyDelete
  3. gaduh mulut mmg diorg menang..pkai kederat la tgk bape jauh bleh go...ke camne encik pert??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...