There was an error in this gadget

Thursday, February 17, 2011

Bahaya Shisha 400 Kali Ganda Dari Rokok!!!! Ha???


Assalamualaikum....
VS

Tadi mase ak lepak tengok berita TV3, kecoh pasal isu Balik Pulau la, isu ISA yg boring, isu politik yang tak habis-habis...

Tapi tetibe terdengar berita yg mengejutkan aku....

SHIIIISHAAAAA LEBIH 400 KALI GANDA BAHAYA DARI ROKOK... WOW... sungguh hebat org yg isap benda alah nih... jujur memang aku smoker tapi jarang skali aku bershisha...

Yela harga pun mahal gak, pastu perasa yang merepek-repek... siap ada yg canggih,, dulo-dulo gune air pastu upgrade skit pakai ais pastu skang dah ada guna air coke..

klu bab perasa macam-macam ad, siap bleh main gabung-gabung lagi... tapi yg hebatnya klu rokok gunakan bara tembakau untuk membakarnya, tapi shisha guna arang tuh..
dah macam nak bako satay je...

so skang ni (sumber dari bilik berita) katanya nak adakan kempen anti Shisha dan Rokok.. and maybe ada denda bagi mereka yang bawah umo yg isap benda alah ni...
so buat bro-bro yang meniaga shisha better korang tanya pelangan korang, cukup umo ke tak, kang naye je kene bungkus... hehehe.. BEWARE!

4 comments:

  1. gua heran la.. sedap sngt ke hisap sisha tuh.. bahaya dowh!

    ReplyDelete
  2. Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa?www.rosemujahid.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nice blog..jalan-jalan pagi dr belog abg BA..

    http://kisah-sufi.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...