There was an error in this gadget

Sunday, February 27, 2011

Arghh! Test! Perlukah Aku....


1st aku wat TOYOL dalam Act nih, (walaupun slalu aku buat, markah aku still same je, bkn tinggi pung, even tiru bulat-bulat pun still dpt 12/30 sebab the taboo word LIABLE, oh shit!)

2nd atau perlukah aku wat2 sakit and amik MC so bleh amik test lain kali (xpenah aku try lg nih)

3rd atau aku tiru member sebelah? (tapi tulisan mcm cacing lak)

4th atau aku wat taktau je, n beserah pada takdir diatas keputusan yg aku bakal terima and fokus kat final je.

so this is what happen for those who STUDY LAST MINUTE... oh TENSION!

5 comments:

  1. study la weh..haha
    mne de short cut!
    rotan nk?

    ReplyDelete
  2. sakit ke kene rotan??? nak try r...

    ReplyDelete
  3. Jgn belajar kerana exam, bljr kerana nak dapt ilmu tu sndiri. Sbb tu lah selalu lupa, niat dah lari. Belajar krn marks @ pointer @ smata2 kerana sgulung kertas bernama diploma/ijazah. Don't worry lah, test/exam skdr pengukur kita berada di tahap yg mana, markah/pointer tu semua pembakar smgt utk belajar. Yang lain2, sy pasti kamu boleh. Ganbatte ne! :)

    ReplyDelete
  4. stdy last minit best, tapi igt masa exam je lah. lepastu haremm

    ReplyDelete
  5. pergh pedih ayat bro wan tu!
    aku sokong cik chopu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...