There was an error in this gadget

Friday, January 28, 2011

Jangan Basuh Seluar Jeans ANDA!

owner
Just few minutes ago, aku drive mcm bese balik rumah la katekan... RAYA CINA so dpt la cuti a week.. mase on the way balik betul2 kat simpang masuk higway, mcm bese on radio an go to my fav channel FLY FM... ape yg best dorng discuss, Prem, DJ Fly fm kate yg American researcher kate, dorng wat survey n research (dah kate reseacher) yg fabrik seluar JEANS tidak di hinggap KUMAN walaupun tidak dibasuh sehingga 5 tahun... WOW... so ladies, klu your boyfriends or boy-friends x basuh seluar Jeans, jgnla ckp kami ni pengotor... sebenarnye kami dah lame buat kajian yg seluar xde bakteria walaupun x basuh 5 tahun... hehehe

seriously im still waiting for the real report on thi, so i dont need to worried about washing them... LOL..

JOM PAKAT JGN BASUH SELUAR JEANS.. KAMI MASIH PEMBERSIH.  

12 comments:

  1. hahaha..macam lawak...x basuh suar jeans klu betahun2..:D

    ReplyDelete
  2. x lawak la.. ni btul... klu basuh slalu, nanti sluar jeans jadi nipis dan mudah koyak... pengajaran... JANGAN LA BASUH..LOL

    ReplyDelete
  3. ishh. cm koto jek. bartahunn? ishh. kot ade najis ke,tak sah solat. kuikui.

    ReplyDelete
  4. haha, xde kuman2 tapi ade bau2.. lol. tak pasal2 plak nnt.

    paanthology: rebecca black buat aku tergelak.

    ReplyDelete
  5. kalau kotor tak kan la xbasuh kot.. huhuhu.. basuh sekali sekala je. jgn kerap sngt. tpi kalau kajian bi betul, beli byk jeans, senang. tak payah nak bazir air sgt. hahaa

    ReplyDelete
  6. nice info bro. aku memang jarang basuh jeans. maybe dorang kira aku sebagai respondent sekali kot. =P

    p/s: meh le reramai
    JOIN CONTEST
    kat blog kawan. meh pakat reramai join contest,
    CUMA KOMEN DAN MENANG!
    =)

    ReplyDelete
  7. klau x kotor xpe.... tp klau BAU BUSUK? biar je mcm tu la? wahahahaha.... xsanggup

    ReplyDelete
  8. tengah imagin,

    kalau peram jeans sampai 5 tahun..
    bau satu hal, kebersihan + suci ke tak nak wat solat diragui..

    ++, aku sure, jeans akan keras dengan daki dan peluh..adeh!
    dan bila basuh, semua keladak keluar..

    p/s: kopi,
    kalau peram jeans, bila basuh, jangan lupa rakam..
    nak tengok effect cucian.. :D

    ReplyDelete
  9. siyez ke kalau tak basuh jeans tetap tak berkuman?
    wow!
    ni kalau tak basuh pun takpe..
    tapi risaulah kalau tak basuh nanti berbau pulak :P

    ReplyDelete
  10. basuh la sekali sekala..jgn la xbasuh tros..leh pengsan ooo klu xbasuh 5taun.. :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...