There was an error in this gadget

Friday, January 28, 2011

Assalamualaikum.. Skang cite Pasal Saya.. SI KOPIOPERT



Assalamualaikum. kopiopert dah wujud sejak 2007, bermula sebagai youtuber.. tp aku x berjaya sebab nak upload video sgt makan mase lagipun aku gune komputer zaman batu dan internet berbayar di CC.. so sgt susah.. skang dah mudah skit la.. pastu bermula 2007 berjinak2 gune PAINT application dan edit pic.. tp x sekemas ADOBE PHOTOSHOP.. masih lagi jahil time tu... kemudian 2008 belajar bersama sensei Hafiz iaitu my bro tentang ADOBE Photoshop 7.0... mase tu aku mule lincah mengedit dan mule join brusheezy.com dan getpersonas.com from Mozillla submit mu artwork.. later kawan2 aja main Facebook dlm tahun 2009 kot.. start situ aku wat wallpaper n put kat fb je... mudah..

so now i take tips for some work if they ask to do, tp kadang2 x mintak pun sebab dah jadi hobby wat bende2 ni.. now i still learning using ADOBE PHOTOSHOP CS5 but yg buat sedeynye my laptop x dpt nak support 3d  application due to the low video card... so aku perlukan wang tok update account bajet 2011 aku,, NEW SUPER COMPUTER, NEW DSLR, heheh

P/s: klu nak edit pic, just let me know, pastu nak wat logo n poster pun bleh, even banner, thanks to chad n gigi for helping me buy the second hand PSP. 

antara hasil keje yg x seberape.




























No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...