There was an error in this gadget

Tuesday, February 15, 2011

Rahsia Bantal Yang Korang Tido!

Assalamualaikum,
Tadi aku terbaca la artikel nih... buku Ering ni dah lame dah tapi aku nak share jugak la... and nak tambah skit info yg die bagi nih... so keep reading k...




1. Peluk Bantal
Orangnye berseni, romantik dan prihatin...
(mane tak seninya, air liur basi penuh kat bantal tu, seni abstrak la katekan, pastu romantik, maybe sebab suka hug kot.. apela dorang nih, aku tengok pun bleh tafsir sendiri.. heheh)

2. Letak Bantak Bawah Kaki
Kurang baik, jarang bergaul, Ego, malas berusaha dan suka jalan pintas..
(bengong, dah kate bantal tok kepala yg letak kat kaki tu memang tak beradap, ceh suh dorang yg letak bantal kat kaki ni hidup zaman neolotik, konferm kaki dah bengkak-bengkak..)

3. Banyak Bantal
Kurang keyakinan, perlukan pendamping (bukan saka ye) xbleh buat keputusan sendiri..
(sebenarnye, org yg tulis artikel nih jeles sebab die tak mampu beli bantal banyak2... hehehe)

4. Satu Bantal
Independent, menerima seadanya, keputusan atas fikiran bukan nafsu..
(org yg tulis artikel ni die puji diri sendiri,... hehehe)

5. Tanpa Bantal
Confident yg tinggi, at last Ego...
(ni bajet kental la... bangun sok pagi mula la buat2 sakit alasan nak MC... hahaha)

Ok skang aku nak add beberapa rahsia pasal bantal...

6. Bantal Busuk
Pengotor tahap gaban
(ini species yg biasenye bile kat luar bukan main melaram n wangi lagi tapi hakikatnye, kaki bantal busuk, dengan bantal yg tak jemur, pastu bucu bantal tu di gomol2 nye masuk lubang hidung nak amik bau, sampai bantal tu lunyai... (p/s ini penyakit sepupu perempuan aku, tapi nasib baik husband die xkesah lol)

7. Bantal Paha
Ni species gatal + gersang
(species nih tok yg dah berkahwin x kesah tapi yg tak kawin lagi tuh memang la nak kene penerajang je... yg pelik tuh pasangan die pun relakan diri, bila dah memboyot mula mencari Dr Rozmy nak kecutkan perut.. hahaha, pelase avoid this)

8. Bantal Air
Ni stock yg suka jage kesihatan
(species ni plak org yg sgt particular kat kesihatannya... jujur aku penah tidur atas bantal air hasilnya.. memang menyegarkan)

9. Bantal Angin
Ni kaki travelling, 
(org yg slalu guna ni die nih jenis nak travel dan PASTI nak keselesaan, so conclusionnya beliau seorng yg xbleh bawak pi Camping nanti byk complaint.)

10. Bantal Pasir
Ni tok Si MATI
(ha bantal yg terakhir ni sesuai sgt bagi kat org yg tak sedo diri yg kubur kate mari rumah kate pegi... penah aku tanye ayah aku nape letak bantal pasir tu kat mayat, tok pastikan muka mayat mase ditanam sentiase mengadap KIBLAT... ha cuak tak... haha)


Conclusionnya, jom pakat ramai-ramai kita sedekah kat mereka mereka yg tak sedar diri tuh bantal pasir.. heheh lol.  

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...